Vi opdaterer WordPress (1-click install) og Litespeed

I sidste uge opdaterede vi WordPress i vores 1-Click Toolbox til version 3.5.1, og i denne uge opdaterer vi alle Litespeed-servere til seneste udgave af Litespeed.

Den største ændring i den nye version af WordPress, er, at en række sikkerhedshuller i WordPress 3.5.0 lukkes. Derudover retter opdateringen en række mindre fejl, hvilket du kan læse mere om på WordPress’ officielle side. Opdateringen gælder kun for nye installationer af WordPress via 1-Click Toolbox. Har du allerede installeret WordPress, enten manuelt eller via 1-Click Toolbox, så er det vigtigt, at du opdaterer WordPress via din WordPress administration.

Opdateringen af Litespeed gør det muligt at anvende XcacheEngine som cache. Alle Litespeed-servere opdateres i dag, mandag d. 4. februar. Der vil ikke være nedetid forbundet med opdateringen.

6 Comments

 1. Tobias
  12/02/13 @ 20:54

  mit site på http://www.koeb-socialt.dk er nede. Hvad sker der?

 2. Anette Lyskjær
  13/02/13 @ 12:27

  Desværre er mine svartider/loadtider vendt tilbage til sneglefart. Altså ekstrem langsom – vi taler igen om minutter. Jeg har ikke ændret noget, så problemet må ligge på serveren. Nu gik det ellers lige så godt. Anette Lyskjær

 3. frank
  20/02/13 @ 13:46

  Min hjemmeside er nede http://www.kattespecialisten.dk

  kan i sige hvad der sker

  Mvh: frank

 4. Snezana Ilic
  23/02/13 @ 18:21

   Er det muligt at uploade wordpress manuelt?

 5. Eva Stub Fischer
  25/02/13 @ 18:11

  Rigtig flot manøvre med den opdatering. Vi mistede så  2 af vores WordPress sites i den rutine og venter nu på at høre fra surftown support – det tager kun 3-5 dage”!

 6. TOM FLEMMING ELOWSSON
  25/02/13 @ 20:38

  Jeg er helt grøn vedrørende “Blog” – MEN HAR EN IDÉ – jeg er i forvejen tilfreds kunde hos Surftown. Når jeg søger på Nettet omkring oprettelse af Blog, henvises til WorldPress. Jeg vil gerne have et unikt dot com navn – det tilbyder WP for 19 USD. Skal jeg gøre det og implentere til Jer?????
  Jeg kan ikke finde en mulighed for at gøre det gennem Jer.
  Tom Flemming Elowsson
  TF@TOMFLEMMING.DK