Tak til beta-testerne!

beta_2

Da vi første gang meddelte, at vi var på vej med et nyt kontrolpanel, åbnede vi samtidig op for beta-test. Beta-testerne fik mulighed for at se og afprøve kontrolpanelet før alle andre, mod at fortælle os deres holdning om design og funktionalitet.

Over 300 deltagere meldte sig til at teste kontrolpanelet – et tal, der oversteg alle vores forventninger. Det samme gjorde kvaliteten af det feedback, som vi fik tilbage fra testerne. Vi kan med sindsro sige, at kontrolpanelet er blevet testet grundigt igennem!

Ingen feedback uden handling

Mange fejlrapporteringer har været af simpel karakter, hvor fejlen oftest kunne rettes hurtigt. For eksempel, så har der været et par beta-testere som  pointerede, at to farver i et panel ikke spillede så godt sammen, og at de derfor burde udskiftes.

Der har også været større fejl blandt den store mængde feedback. Eksempelvis rapporterede flere beta-testere, at navnet på webhotellets tilknyttede databaseserver manglede, hvilket kunne have gjort webhotellet meget svært at anvende, hvis det ikke var blevet opdaget.

Langt de fleste fejl og optimeringer er i dag blevet implementeret. Fælles for mange fejlrettelser og optimeringer er, at det er jeres feedback, som har hjulpet os med at gøre kontrolpanelet endnu bedre!

Derfor: Tusinde tak for jeres feedback! 🙂

Dbh,
Nicolas