Surftown vinder alle tre priser i Alt om DATA

I computerbladet Alt om DATA’s seneste udgivelse deltog Surftown i en omfattende test af webhoteller, og blev i den forbindelse kåret som testvinder foran konkurrenterne One.com og DanDomain. I testen bliver Surftown tildelt hele tre priser: “Bedste køb”, “Alt om DATA anbefaler” og “Testvinder”.

Lars Bennetzen fra Alt om Data skriver: “Surftown udmærker sig ved at have en webhotelløsning, der hele vejen igennem er brugervenlig, og som samtidig har meget avancerede indstillinger.”

I testen blev vores Advanced Webhotel sat op imod tilsvarende produkter hos vores konkurrenter, som dog ikke er i nærheden af at slå Surftown af testvinder-pinden.

Klik her for at se andre tests Surftown har vundet

Er du ikke allerede kunde, så kan Surftowns Advanced Webhotel i øjeblikket købes til kun 10 kr./md.klik her for at købe.

5 Comments

 1. Birgitte Berthelsen
  24/01/12 @ 11:54

  Tillykke, tillykke. Er også blevet en meget tilfreds kunde, efter at have kunde i mange, mange år – og med mine hysterianfald (undskyld :-)) de første år har været med til at gøre Surftown til en succes, fordi I har været lydhøre overfor kritik. Godt gået!

 2. Iben
  24/01/12 @ 13:23

  Hej Surftown.
  Tillykke med de fine bedømmelser af jeres produkt.
  Desværre kan jeg kun opleve en forringelse efter den nye mail er indført 🙁
  Dagligt oplever jeg at mine mail er uden indhold når de åbnes, og jeg må logge af, og på igen.
  Det lyder jo også okay indimellem, men når jeg så gang på gang skal tase både mail OG password ind (har altid været sådan) så er det endnu et minus.
  Hmm..så tilykke med andres bedømmelse, mine oplevelser er lidt til den kedelige side, og får mig virkelig til at overvej et skifte til noget andet.
  Mvh Iben

 3. Alexander Wiberg
  26/01/12 @ 03:46

  Det er ikke fortjent.
  Synes satme ikke jeg har andet end problemer efter I har lavet jeres mail-system om.. Den er KONSTANT nede… 🙁

  Mvh
  Alexander Wiberg

 4. Alexander Wiberg
  29/01/12 @ 21:23

  Hej Birgitte.

  Skal ikke kunne sige det, men jeg tror altså det afhænger af hvor meget man bruger sin mail. Jeg driver virksomhed og er derfor dybt afhængig af min mail – de nedbrud der så ofte er, er derfor temmeligt frustrerende..

  Må jeg gætte på at du ikke bruger din mail specielt meget?  🙂

 5. Christian
  02/02/12 @ 17:06

  Jeg tjekker min mail flere gange dagligt, og har aldrig oplevet problemer

  Mvh
  Christian