Surftown sponsorerer Vild med dans-vinder

Vi er glade for i dag at kunne løfte sløret for en spændende nyhed – Surftown har indgået sponsoraftale med Vild med dans-vinderen Sophie Fjellvang-Sølling. Udover at være kendt for at have vundet Vild med dans i 2011, så er Sophie en af Danmarks suverænt sejeste alpine sportsprofiler.

Sophie er en talentfuld og ambitiøs pige, der har bevist, at hun kan blive den bedste til de ting, hun vælger at kaste sig ud i. Som eliteskiløber, vinder af Vild med dans og habil kitesurfer, har hun demonstreret at talentet rækker langt, når hun sætter sig et mål.

Det er alt det Surftown gerne vil associeres med. Hvis man er målrettet og arbejder hårdt kan man lykkes med det man sætter sig for – uanset hvad det er. Det er den type fortællinger, vi gerne vil understøtte, ved at levere god hosting til succesfulde kunder.

Sponsoratet aktiveres igennem tre temaer, alle med titlen ”We believe in Talent and Ambition”, der spiller på Sophies mest kendte kompetencer. En serie flotte billeder, der viser Sophie som danser, skiløber og surfer, giver Surftown mulighed for at markedsføre sig med hjælp fra Sophies flotte smil, og måske derigennem hjælpe til at give Surftown lidt mere personlighed.

I vores branche handler kommunikation mest om pris og tekniske specifikationer. Vi tror, det er på tide at skrue op for brandingen, for at differentiere os i en ellers ret anonym branche, hvor man normalt ikke sætter ansigter på virksomhederne.

Igennem sponsorat af Sophie Fjellvang-Sølling, der også får hostet hendes hjemmeside hos Surftown, har vi et mønstereksempel på, hvordan man kan få succes og etablere sin digitale profil med Surftown som hosting-leverandør.

4 Comments

 1. John
  13/07/12 @ 12:13

  surftown + botox der er vist ikke andet at håbe end at hun scorer kassen.. og at i får nogle kunder der bare ælsker VMD..

 2. Kasper
  13/07/12 @ 13:37

  Det kan i bare ikke mene. Virkelig useriøst!! Hvad fanden har skiløb at gøre med hosting!?

  Kom igen, Surftown!

 3. Kenneth
  13/07/12 @ 17:13

  Har du læst bloggen? Der står hvorfor de har valgt at sponsorere Sophie.

  ” Som eliteskiløber, vinder af Vild med dans og habil kitesurfer, har hun demonstreret at talentet rækker langt, når hun sætter sig et mål.
  Det er alt det Surftown gerne vil associeres med. Hvis man er målrettet og arbejder hårdt kan man lykkes med det man sætter sig for – uanset hvad det er. Det er den type fortællinger, vi gerne vil understøtte, ved at levere god hosting til succesfulde kunder.”Ud over det, er det vel ret fedt at se at en IT-virksomhed, faktisk går op i sundhed samt at støtte dansk sport. Og med deres lokation i Parken, passer det jo endnu bedre.

 4. Kenni
  14/07/12 @ 08:46

  Fedt!
  Det holder i min bog…