Surftown søger nye ildsjæle

Hvis du søger et spændende og udfordrende job i en succesfuld virksomhed, hvor virksomhedskulturen er præget af en uformel tone, engagement og resultatorienteret professionalisme, så læs mere herunder.

Vi søger i øjeblikket nye medarbejdere til både support og drift. Derudover søger Surftowns søsterselskab Inforce-Cohaesio også nye medarbejdere til både salg og drift.

Ledige stillinger hos Surftown:

Svensk Supporter
Dygtig Customer Service ildsjæl
Fritidsjob som dygtig Supporter
Dygtig Driftstekniker

Ledige stillinger hos Inforce-Cohaesio:

Salgskoordinator
Linux Driftstekniker
Windows Driftstekniker

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingerne kan du finde kontaktperson i jobopslaget.

5 Comments

 1. Gæst
  13/11/11 @ 00:34

  Skal de nye ildsjæle skaffe de kompensationer, som Surftown lovede efter sommerens oversvømmelser? For selv om det blev lovet højt og helligt af Surftowns direktør, har os der blev ramt aldrig fået nogen som helst kompensation. Var det bare et billigt reklamestunt, som I fyrede af?

 2. Kristian Ellebæk Frandsen
  22/11/11 @ 09:22

  Nej hov hov, vi fik jo det fantastiske webmail-system.

  Eller… det var i hvert fald det Surftown siger. For det er jo noget alle kunder ser som noget fantastisk. Jeg var faktisk personligt meget glad for det gamle webmail, og det fjerner de fra nytår, så jeg er tvunget over på det nye webmail – selvom det nye faktisk ikke er mig.

  Samtidig med at de lovede kompensation til os grundet oversvømmelserne, så gi’r de også alle nye kunder rigtig gode tilbud på domæner og webhotel nu. Det er praktisk talt under halv pris i nogle af de større private abonnementer. Det er jeg pisse irriteret over, for jeg har været kunde i mange år og jeg ser ikke nogen form for tilbud til eksisterende kunder – det er kun til nye kunder. Og hvem betaler? Det gør os, der betaler den dyre pris.

 3. Denizg
  28/11/11 @ 13:15

  HAD FANDEN SKER DER for surftown nu er i nede igen..

 4. Bruger
  12/04/13 @ 16:39

  Og igen….
  Og igen…………
  Og igen      ……………………

 5. Nicolas Nezzo
  12/04/13 @ 16:58

  Hvis du oplever nedetid på din side, er du meget velkommen til at oprette en supportsag, så vi kan kigge nærmere på det.

  Du kan oprette sagen her:
  https://surftown.dk/support/create