SURFTOWN lægger hovederne på bloggen

Omsider fik vi vores blog lanceret – og hjertelig velkommen til 🙂

Det er måske lidt sent at springe på en tilnærmelsesvist gammel trend som at blogge, men i og med jeg sætter fokus på dialog med vores kunder, mente jeg det kun kunne være en god idé. Hvis man stadig ikke er helt inde over konceptet, kan jeg kort fortælle at ordet ”blog” er en sammentrækning af det engelske ”web” og ”log”, og henviser til en slags offentlig tilgængelig online dagbog.

Mine ambitioner med SurfBloggen er at skrive, når der også er noget at skrive – og ikke bare smide løs med salgstaler og nye produktfunktioner. Det er vigtigt for mig at slå fast, at du her på mit lille område af firmaet ikke bliver udsat for overanalyserede tekster eller reklamekampagner.

SURFTOWN er en efterhånden ganske veletableret forretning og godt kendt i hosting branchen, men alligevel har det nu snart forgangne år budt på sin del af store udfordringer, som har kostet noget anseelse i mediebilledet og ikke mindst hos forbrugerne. Det gør vi hermed noget ved!

Samtidig er den juridiske afdeling i samarbejde med vores advokat også i gang med at revidere forretningsbetingelserne, ligesom vi har fungeret som spydspids for resten af hosting branchen i forbindelse med prisoplysningssagen forleden – mere om den historie i et senere indlæg.

Man kunne velsagtens sige vi har lært lektien – så nu prøver vi os frem og at spille med helt åbne kort. Jeg håber, I alle sammen vil være med til at tage godt imod os og initiativet her 🙂

Kort efter sommeren 2007 har vi eksempelvis været nødt til at opjustere prisen for vores billigste webhotel, STARTER, da vi gennem længere tid havde oplevet stigende driftsomkostninger. Omvendt mener vi så også at have bragt de tekniske specifikationer og vores serverydelse tilbage i front, da vi kraftigt har forøget antallet af servere pr. kunde. Desuden er vi også mere opmærksom på de brugere, der belaster serverne i urimelig grad og ødelægger helhedsindtrykket for andre kunder.

For nogle uger siden opgraderede vi ligeledes vores 1-Click Toolbox, som er både hurtigere og bedre end det forhenværende. Eksempelvis kunne det gamle system ikke håndtere et uendeligt antal databaser og på baggrund af snakken med vores kunder, og Joomla’s brugerfora, kan alle kunder nu installere Joomla! direkte fra deres kontrolpanel – og vel at mærke kun med et klik.

I sidste uge implementerede driftsafdelingen i øvrigt også vores seneste nye spamfilter.

Det nye spamfilter er bygget på det meget kendte SpamAssassin 3.2.x med egne SARE-regler, som for noget tid siden blev kåret som bedste open-source software i 2007 af amerikanske InfoWorld. Såfremt du tidligere har ændret dit spamlevel til aggressiv eller højere, anbefaler vi at du sætter det tilbage til standardværdien, da du ellers kan risikere, at mails du gerne vil modtage bliver markeret som spam.

Du kan ændre indstillingerne for dit spamlevel ved at klikke dig ind på MySurftown og vælge ”Email Administration” i oversigten: Så kommer du direkte til siden om AntiSpam. Slutteligt beklager jeg naturligvis eventuelle gener I måtte have oplevet i forbindelse med brugen af vores mailtjenester og spamfiltre.

Det var alt for nu – hold udkig efter næste indlæg her på bloggen, vi ses dér!

Dbh,
Thomas

4 Comments

 1. Christian Sparre
  28/11/07 @ 13:22

  En Surftown blog synes jeg er en god idé, så må vi håbe at den fører til en kontruktiv dialog mellem Surftown og kunderne.

 2. Thomas J. Jacobsen
  29/11/07 @ 07:56

  Hej Christian – og velkommen 🙂

  Ja, jeg har allerede en del input fra blandt andet de forskellige fora rundt om. Det kommer lige op på en side, så man kan se hvilke punkter jeg har fanget på forhånd.

  Dbh,
  Thomas

 3. Bachmann
  30/11/07 @ 14:05

  velkommen til bloguniverset.
  Jeg ser det absolut som noget positivt at i som de eneste webhotel udbydere, (så vidt jeg ved) har valgt at blogge, og på den måde kommunikere med jeres kunder.

  Jeg er spændt på at følge indlæggene her på bloggen.

 4. Thomas Jacobsen
  03/12/07 @ 08:13

  Godmorgen Lars – og velkommen 🙂

  Giga(Host) har vist også en blog, men ellers er der mig bekendt ikke andre bloggende webhotel-udbydere.