Surftown kåret som bedste svenske webhotel

Råd & RönRåd & Rön har netop gennemført en test af tyve webhoteller og har kåret Surftown som testvinder! I deres bedømmelse fremhæver man især de forbedrede forretningsbetingelser, kontrolpanel, klarhed omkring priser samt indhold af øvrige tjenester på produktet.

Testen afspejler i høj grad resultaterne af de mange tiltag vi har iværksat for at forbedre produkter og tjenester, hvilket vi naturligvis er meget stolte af. Kunder hos Surftown er i dag automatisk fritstillet ved abonnementsudløb og har desuden 30 dages fuld fortrydelsesret. Det er stadig udbredt praksis i branchen at binde kunderne ved fornyelse, selvom det er ulovligt, og det er langt fra alle udbydere, som tilbyder fortrydelsesret. Vi planlægger dog også flere projekter for yderligere at forbedre kvaliteten i Surftown. Selv supportafdelingen har fået et boost med et projekt vi omtaler som ‘Support 2.0’.

Det drejer sig dog ikke om ændringer der foretages på dag-til-dag basis, men forandringer som på længere sigt komme til at betyde at vores kunder vil blive meget tilfredse med Surftown Support. Jeg skal nok blogge yderligere om ‘Support 2.0’ i et opfølgende indlæg, men kan dog sige at support – udover at blive bedre – fremover også vil blive langt lettere at kontakte.

I testen inkluderede Råd & Rön endda en kort men udførlig guide til hvordan man opretter sin egen blog.

Som I utvivlsomt kan gætte, blev vi meget glade da vi så skærmbillederne fra vores webhoteller. I alt sin enkelthed vises det, at man ved hjælp af syv lette trin kan starte sin egen blog her hos Surftown. Hvis I samtidig har fulgt lidt med på bloggen, har vi for nyligt også opgraderet WordPress i 1-Click Toolbox, som medfører automatisk installation af mange populære scripts. WordPress er samme program, som bruges her på SurfBloggen – og noget vi varmt anbefaler.

Sidst men ikke mindst har vi dog ikke tænkt os at hvile på laurbærene på baggrund af tildelingen af denne pris. Surftown har en lang række tiltag på vej, og vi vil fortsat arbejde på vores kunders tilfredshed med deres webhotel.

Du kan læse hele testen ved at klikke her.

4 Comments

 1. martin-web
  15/06/08 @ 18:11

  Hej

  Først må man sige det er flot i vinder testen her i Norden.

  Men men men, skulle man ikke for at arbejde videre (som i skriver til sidst) prøve at kigge på stabiliteten på serverne, så i på det længere bane har mulighed for at konkurrere med de lidt større firmaer.

  For jeg tror ikke at jeg er den eneste, som oplever med stabiliten, hvilket både koster besøgende men også pagerank på Google (næsten endnu være ;-))

  Mvh

  Martin

 2. Henrik Bonde
  27/02/09 @ 13:25

  Tillykke med titlen – det er velfortjent på baggrund af et godt stykke arbejde!

  Der er dog lige et spørgsmål der presser sig på…
  Hvordan kommer jeres tilhørende “super-tilbud” eksisterende kunder til gavn?

  Jeg ser frem til at høre fra jer – god weekend.

  Mvh. Henrik

 3. Thomas Folmann
  27/02/09 @ 14:36

  Hej Henrik,

  Tak for dit ’tillykke’ selvom det er næsten et år siden 😉

  Jeg kan ikke lige huske hvilke tilbud vi kørte så langt tilbage i tiden….

 4. WebWoman Kommunikation» Blog Archive » Link til dine fjender
  19/05/09 @ 09:17

  […] Googlede folk på one.com, fik de også serveret et link til konkurrenten surfttown, der – for nu lige at få den vinkel med – er blevet kåret som sveriges bedste webhotel. […]