Snart sidste chance for at anvende din Google AdWords-annoceringskupon

Google har besluttet at ændre deres setup for Google AdWords-annoceringskuponer. Det betyder, at du fra den 30. september ikke længere kan anvende de eksisterende Google AdWords-annoceringskuponer. En AdWords-annoceringskupon er en kuponkode som giver et beløb på for eksempel 400 kr., når du indtaster koden på din Google AdWords-konto. På den måde får du mulighed for gratis at prøve Google AdWords.

Som erstatning indfører Google nye kuponkoder som kræver en indbetaling af et fast beløb hvortil Google lægger et ekstra beløb oven i. Betaler du for eksempel 100 kr., får du 300 kr. af Google, og betaler du 200 kr. får du 600 kr. af Google til din AdWords-konto.

Har du brugt din kode?
Er du kunde hos Surftown, så har du allerede fået en kuponkode, som du finder inde på My Surftown. Har du ikke allerede anvendt din kuponkode, så skal det gøres snart, da kuponkoden kun er aktiv indtil den 30. september.

3 Comments

 1. Michael Trans
  13/06/13 @ 22:31

  min rabat kode er fra da jeg oprettede mig som kunde ved jer i 2010…
  kan den stadig bruges ? ellers må i meget gerne sende mig en ny,

  1000 tak

  intercode@gmail.com

 2. Nicolas Nezzo
  14/06/13 @ 09:24

  Hej Michael

  Hvis rabatkoden er aktiveret i 2010, så kan den højest sandsynligt ikke anvendes længere. Vi kan muligvis udstede en ny til dig, hvis du kontakter kundeservice.

  Du kan oprette en sag her:
  https://surftown.dk/support/create

  De bedste hilsner:
  Nicolas Nezzo
  Customer Service Coordinator

 3. leffe
  14/08/14 @ 13:47

  det synes jeg er dårlig stil.
  Da jeg ikke havde brugt min adwords kuponkode fik jeg at vide at jeg ikke kunne få en ny. Nu føler jeg at i skylder mig en ny kupon. venligst send mig en på post@zorbas.dk