Sådan opretter du en side på Google+

Google+ er endnu ikke så populært og udbredt som Facebook, men der er næppe meget tvivl om, at det vil betale sig på lang sigt, allerede nu at komme i gang. Uanset hvordan du vender og drejer det, så vil der for eksempel være en særdeles positiv effekt på din SEO-resultater, ved at oprette en side på Google+. Og det tager faktisk ikke så lang tid at komme i gang.

Sådan opretter du en ny side på Google+

For at oprette en side på Google+, så skal du have en Google-konto, som kan oprettes på denne side. Udover muligheden for at oprette en side på Google+, så får du samtidig adgang til de mange andre Google services, såsom Gmail og Google Docs.

Når du har oprettet en konto, så har du også automatisk adgang til Google+, og dermed muligehed for at oprette en side. Klik på “Flere” nederst til venstre i menuen, og klik herefter på “Sider” (på engelsk er det henholdsvis “More” og “Pages”. Herefter kommer du til en oversigt over dine sider, hvor du skal klikke på “Opret ny side”. Du kan også gå direkte dertil ved at klikke på dette link.

Du er nu klar til at oprette din side. Start med at vælge hvilken kategori din side er inden for. Har du en virksomhed eller forening, så skal du typisk vælge “Virksomhed, institution eller organision”, men vil du lave en side for et udvalgt produkt, du tilbyder, skal du i stedet vælge “Produkt eller varemærk”. Herefter udfylder du blot de få krævede oplysninger, såsom navn, url og kategori.

Din side er nu oprettet, og du kan gå i gang med at tilpasse den.

Opsætning af din side

Der er tre vigtige ting, du bør opsætte på din side. Først og fremmest skal du lave en god tekst, der beskriver din virksomhed/organisation, og dernæst skal du uploade både et coverbillede og et profilbillede. Coverbilledet og profilbilledet er en rigtig god mulighed for at brande din side, så den er genkendelig for besøgende.

Coverbilledet skal være 940 x 180 px og profilbilledet skal være 250 x 250 px.

Når du har tilføjet beskrivelse og billeder, så er du klar til at klø på, invitere folk til at tilføje din side, og skabe aktivitet på din side. Er du allerede aktiv på en for eksempel en Facebook, kan du med fordel poste de samme ting på Google plus, som du allerede gør der.

God fornøjelse med din nye side.