Nyt kontrolpanel på vej – part 2

grafik_banneriplante

Tilbage i juli måned annoncerede vi at der snart kom et nyt kontrolpanel. Siden da har mange af jer spurgt, hvordan det gik og hvor langt vi var kommet. Derfor kommer der her en lille opdatering, omhandlende vores nye kontrolpanel.

Status lige nu er, at vores udviklere afprøver migreringsprocedurerne igen og igen. De skal sikre sig at intet går galt, når vi begynder at migrere de første kunder over i det nye kontrolpanel.

Det kan lyde simpelt at flytte fra det ene kontrolpanel til det andet, men i de 10 år vores kundesystem har eksisteret er der løbende blevet tilføjet mere og mere information. Al den information skal vi have korrekt med over i de nye systemer, og det tager tid.

Selvom vi endnu ikke har migreret kunder over i det nye kontrolpanel, så fik omkring 300 beta-testere en forsmag på det nye kontrolpanel. Det har resulteret i rigtig meget feedback på vores beta-forum, som har haft stor betydning for hele Surftown.
Tusinde tak – bliv endelig ved!

I de kommende uger sætter vi fokus på det nye kontrolpanel her på bloggen. Vi vil løbende fortælle om alle de mange nye muligheder, som I får gavn af i vores nye kontrolpanel. Samtidig vil I kunne møde holdet bag kontrolpanelet, og mon ikke der også bliver mulighed for at stille dem nogle spørgsmål undervejs.

Vi håber, at I vil følge os her på bloggen.

Dbh,
Nicolas