Napper stafetten fra One.com

internetworld-feb09

Det har været en uge præget af venten, længsel og spænding! Vil det lykkedes at slå One.com i årets test?

IDG Internetworld (svenske pendant til Computerworld) offentliggører nemlig resultatet af årets storstilede webhotel konkurrence, og det er uden tvivl den mest seriøse test i Skandinavien!

Og Surftown er netop blevet kåret til Bästa Budgetval og tager dermed stafetten fra vores ærkerival, der ellers har siddet tungt på denne titel de seneste år, YEAH!!!!!

Der er intet mindre end ren jubel stemning her i glashuset! Vi er virkelig stolte over at kunne tilføje endnu en pokal til hylden. Tilbage i april sidste år blev vi kåret til Sveriges bedste webhotel af Råd och Rön.

Fuck hvor er det stort! Det er helt fantastisk, at se hvilken forskel det gør at lytte til kunderne og smide cowboy-tricksne på porten! Vi har defineret en meget ambitiøs mission, og jeg er ikke i tvivl om at det nok skal lykkedes 😉

2 Comments

 1. Dvinuz
  27/02/09 @ 08:42

  Det er vel fortjent hos Surftown, det manglede bare. Nok er der nogle små fejl hist og her, men det noget som jeg overlever, dog overlevede jeg dem aldrig hos mine tidligere udbydere (Cliche.dk, One.dk og needhost.dk).

  I kan være stolte af jer selv…!

 2. WebWoman Kommunikation» Blog Archive » Link til dine fjender
  31/03/09 @ 11:24

  […] skrev begejstret om deres sejr over one.com. Få dage senere sendte det blogindlæg Surftown til tops på Googles […]