Mød teamet – David

blog_dhk

At lave et nyt kontrolpanel er en stor opgave. Kontrolpanelet er den vigtigste indgang til alle de services som vi, som webhost, udbyder. Det kræver et køligt og struktureret overblik – og sådan et har David!

David er den primære udvikler på det nye kontrolpanel. Han arbejder hovedsagligt med udvikling af de bagvedliggende systemer, men hjælper også til med tilpasninger i frontend-designet. Han beskriver selv sin fornemmeste opgave som værende “at omsætte komplekse systemer, til noget der er let at bruge!”

Tre ‘skarpe’ spørgsmål til David:

Hvad laver du på projektet?
“Mine daglige opgaver er først og fremmest, at omsætte gode idéer og ønsker til tekniske krav og specifikationer, til vores programmør-teams og vores medarbejdere i driften. Derudover koder jeg selv de mest teknisk følsomme af de opgaver, der opstår.”

Hvilken ny feature vil du særligt gerne fremhæve?
“Jeg er ret vild med muligheden for at have flere webhoteller på én brugerkonto, samt at det er muligt at have flere brugere på samme konto, der kan forskellige ting. Én til bogholderiet, én til webmasteren, og så videre.”

“Featuren vil være af stor værdi, tror jeg. Både for små iværksættere, større virksomheder, men også private familier, hvor far betaler, mor styrer e-mail-konti og sønnen laver en hjemmeside.”

Hvad er den største forbedring?
“At al funktionalitet — fra bestilling, betaling og administration til produktion af hjemmesider, oprettelse af e-mails og avancerede tekniske funktioner – er samlet under ét tag. Alle dele hænger sammen og det er er nemt at betjene.”

Har du et spørgsmål til David, eller om det nye kontrolpanel generelt?
Stil det i en kommentar forneden. 🙂

Dbh,
Nicolas