Juletilbud: Op til 3 .dk-domæner og 6 måneders abonnement gratis

Efter vores succesfulde kampagne, hvor vi solgte 5000 .dk-domæner for 1 kr. stykket, har vi fået mange opfordringer til at komme med et nyt stærkt tilbud. Vi kvitterer derfor for interessen med et solidt juletilbud:

Frem til den 31. december får du op til 3 .dk-domæner og 6 måneders abonnement GRATIS, når du køber et webhotel hos Surftown.

Klik her for at vælge webhotel og få op til 3 dk-domæner og 6 måneders abonnement gratis5 Comments

 1. Kristian Ellebæk Frandsen
  22/11/11 @ 09:17

  Godt tilbud – til nye kunder vel at mærket!

  Jeg synes, at det går lidt ud over de trofaste kunder. I kører meget med tilbud for nye kunder – og jeg føler, at jeg som trofast kunde igennem flere år, er den som betaler for at nye kunder kan komme billigere til. Jeg betaler i hvert fald fuld pris.

  Jeg får ikke nogen gode tilbud. Jeg får ikke mulighed for at få tilbudene, medmindre jeg køber mere end det jeg allerede har.

  Pas nu på, at I ikke bliver FOR meget som Viasat.

  Det ender måske med, at man som trofast kunde måske ikke fremover er så trofast længere. For mit vedkommende er jeg personligt ved at være træt af at se, at de trofaste kunder altid skal have den høje pris og ikke får nogle gode tilbud også.

  Jeg skal heldigvis forny mit hotel til februar, så jeg kan jo nå at revurdere, om Surftown er stedet for mig fremover også.

 2. Casper Olsen
  22/11/11 @ 11:53

  Jeg kan kun give dig ret.. Igår valgte jeg så at kommentere det over twitter. Her til svarede de, at der snart var noget på vej til os trofaste kunder og spurgte hvad jeg evt selv havde i tankerne.

  En af de ting som gør jeg overvejer kraftigt at skifte webhotel er mangel på funktionalitet, så som eksempelvis cronjobs. Det ville give mere liv til mange af de i forvejen populære CMS løsninger, i forhold til at kunne skrive sine artikler på forhånd og så få systemet til at frigive dem på det rette tidspunkt, for ikke at sige løsninger man selv ville kunne finde på.

  Skal som dig også forny mit webhotel til Februar, så lad os se om de inden da er kommet op med noget, ellers er jeg desværre nok ikke en trofast kunde fra 2012.

 3. Bo Kruse
  22/11/11 @ 18:31

  Hej Caper og Kristian

  Det er helt korrekt at det her tilbud ikke har den store værdi for eksisterende kunder, og vi hører hvad I siger. Som Casper skriver, så arbejder vi på andre tilbud, som kun vil gælde for eksisterende kunder (eller som minimum vil gælde både eksisterende og nye kunder, afhængig af hvad der er teknisk muligt). Da den endelige plan stadig er under udarbejdelse, vil jeg vente med at angive noget tidspunkt, men det er intentionen at komme med noget inden for de næste par måneder. 

  Jeg har enkelte konkrete idéer på tegnebrædtet, men er meget interesseret i at høre det, hvis I har forslag til gode tilbud eller andre måder at vise at vi også er glade for vores eksisterende kunder 🙂 

  Venlig hilsen
  Bo Kruse
  Surftown

 4. Kristian Ellebæk Frandsen
  23/11/11 @ 06:45

  Hej Bo,

  Tjae, noget så simpelt kunne jo være, at I rent faktisk også gav jeres nuværende kunder lidt rabat på abonnement, eller kørte periodiske rabatter på registrering af nye domænenavne.

  Sidst I kørte tilbud på domænenavne til kun 1 kr. var det også kun nye kunder, der fik det tilbud. Det kunne være rart som eksisterende kunde ligeledes at få gode tilbud.

  Et godt tilbud for mig er ikke nødvendigvis kun yderligere features. Specielt set i lyset af at I ser jeres nye webmail “som en gave til folket” gør, at jeg kan være bekymret for jeres kommende features også. Jeg er ikke fan af jeres nye webmail, men I tvinger mig alligevel til at bruge den, da I nedlægger de gamle webmails, hvor jeg personligt var meget glad for squirrelmail, der er en simpel webmail. I mine øjne var det ikke en gave, men derimod et forsøg fra Surftown til at få “noget nyt” frem og så få det til at fremstå som om, at I kun gør det for eksisterende kunders skyld.

 5. Joergen
  26/11/11 @ 23:51

  Må ærlig indrømme, at jeg er en hel del skuffet over Surftown. Nye kunder kan få rabat (mon de mangler nye kunder), de gamle som har deres hotel hos Surftown, får en “ny” webmail (jeg kender ikke nogen der har haft gavn af den), ikke noget rabat eller lign. som kunne gøre at man blev hos dem.
  Jeg er blevet træt af at vente, på at de laver nogen opdateringer, jeg kan bruge, først var de meget lang tid om at fjerne Safe Off, nu får man meldningen, at de tester PHP 5,3 og ikke ved hvornår den bliver tilgængelig.
  Men skidt, har fundet andet sted, hvor de er noget hurtigere med opdateringerne.