IT-sikkerhed har høj prioritet hos Surftown

Surftown certificeres efter de højeste branchestandarder og vi giver et par gode råd til hvad du kan gøre for at gøre dig sikker i webtrafikken.

Vi oplever en øget interesse fra vores kunder omkring sikkerhed, data og overvågning af serverne. Phishing mails, ransomware, hackede emailkonti og websites er blevet en del af vores hverdag og noget, vi er nødsaget til at forholde os til.

Datacentre i danmark

Surftown’s servere er placeret på flere lokationer i topsikrede datacentre i Danmark. Vores datacentere lever op til alle kunstens regler. Vi har bygget egne datacentre helt fra starten og er stolte af den lidenskab der ligger bag. Vi stiller høje krav til os selv for at levere det allerbedste i form af køling, nødstrømsanlæg, hardware, netværk, sikring mod brand og oversvømmelse. Alle services overvåges af en 24-timers vagtordning, 365 dage om året.

ISAE3402 certificering

Vi certificeres efter de højeste branchestandarder med. Herunder revisorerklæring ISAE3402 Type II og BFIH Hostingmærket.
Hvert år gennemgår vi en såkaldt revisorerklæring af typen ISAE 3402. Denne dokumenterer ordentlige it-forhold hos en virksomhed og fungerer som bevis for, at der leves op til lovkrav og god it-skik. Den type godkendelse betyder, at der er skærpet fokus på kvalitet og optimale arbejdsprocesser inden for fiber-, transmissions- og datacenterløsninger.

Surftown’s IT-infrastrukturhåndteres af vores moderselskab Cohaesio.

3 sikkerhedsråd

IT-sikkerhed har høj prioritet hos Surftown og med forholdsvis simple regler kan du minimere risikoen for at blive kompromitteret.
Surftowns drifts- og sikkerhedsteam reagerer dagligt på rapporter om misbrug, malware og andre skadelige aktiviteter.

Teamet giver tre skarpe’ råd:

Malware scanning

Malware er en software, der er specielt designet til at beskadige eller få autoriseret adgang til en computer.
Vi scanner alle Linux-servere for malware på en daglig, ugentlig og månedlig basis. For at fange så meget som muligt, supplerer de regelmæssige malware signaturer med vores egen.

Surftown’s råd

 • Klik ikke på links i en mail, hvis den sendes af én du ikke kender.
 • Opdater dine programmer løbende. Randsomware videreudvikles inden for få timer for at omgå virusbeskyttelse, så derfor at det vigtigt at opdatere løbende.
 • Scan computeren med et antivirusprogram.
 • Tag sikkerhedskopier af dine data! Anvend gratis din 100GB Keepit online back-up, som medfølger i alle vores webhotel pakker.
Hackede emailkonti

Vi holder øje med om mailkonti er blevet hacket og dermed udnyttes til at sende spamme-mails. Ofte er kunden uvidende, og derfor tager vi kontakt til kunden som er blevet offer for en hacker.
Problemet afhjælpes, hvorefter kunden bliver hjulpet og instrueret i hvilke forholdsregler der skal tages fremadrettet

Surftown’s råd

 • Brug altid et unikt kodeord for dine services. Hvis din virusscanner registrerer malware på din computer, fjern malwaren og sørg for at ændre alle adgangskoder.
 • Skift password løbende, scan computeren med antivirusprogram, skift password til andre tjenester (som f.eks facebook, twitter, osv.) hvis du er blevet hacket.
Hackede hjemmesider

WordPress hjemmesider er et yndet mål for hackere. WordPress er verdens mest populære CMS system. Vi opdaterer løbende vores 1-click installer. 1-click installer sørger for installation af software, men den kan ikke vedligeholde og opdatere de installerede systemer såsom Joomla og phpBB, pånær WordPress, hvor vi sørger for at du har et plugin der opdaterer løbende.
Du er selv ansvarlig for at opdatere dit CMS system. Vi er klar over, at alle ikke kan være eksperter, men det er vi. Vi kan hjælpe dig hvis uheldet er ude og du er blevet kompromitteret. Vi kan hjælpe i form af f.eks et sikkerhedscheck og en sikkerhedsupdate.

Surftown’s råd

 • Der er to initiativer, der nemt og billigt lukker størstedelen af sikkerhedshullerne. Sørg for at opdatere og sikkerhedskopiere tilstrækkeligt.
  Mange systemer, som fx. WordPress, har indbygget automatisk opdatering eller notifikation om manglende opdateringer, så sørg for at holde øje med dem. Anvend med fordel 1-click installer, så du får det automatiske opdateringsplugin inkluderet.
 • Det er vigtigt at sørge for at du altid holder din hjemmeside opdateret med de seneste udgaver. Hvis du ikke holder din hjemmeside opdateret, så udsætter du siden for unødvendige risici for at blive mål for mulige hacking forsøg der kan give dig en masse arbejde med at rydde op efter dem.
 • Hvis du aldrig vil bekymre dig om opdateringer igen, kan du med fordel oprette din hjemmeside i vores Surftown Sitebuilder hjemmesideværktøj. Dette værktøj vedligeholdes og opdateres af Surftown.

Du er altid velkommen til at søge hjælp hos os! Vi kan tilbyde sikkerhedsservices, så du er godt sikret hele vejen rundt.

Skriv et svar