Gratis QuickPay betalingsløsning

Hvis du endnu ikke har ageret på vores nye samarbejde med QuickPay, så er det på høje tid. De første 6 måneder er nemlig HELT GRATIS, hvis du tilmelder dig senest mandag 23. marts kl. 10.00

Bestil QuickPay nuFordelene ved QuickPay er ganske indlysende i forhold til den gamle Surftown betalingsløsning, som led under stærkt begrænset videreudvikling.

Med QuickPay får først og fremmest mange flere betalingsmuligheder, herunder Dankort, Visa, MasterCard, Forbrugsforeningen, Diners, Amex, Danske og Nordea Netbetaling.

Du får også et bedre administrationsinterface samt mulighed kreditering og hævning efter 7 dage. Og med QuickPay spares der et klik i betalingsvinduet, så kunden sendes direkte tilbage til din webshop efter betaling.

Endnu ikke kommet igang? Så klik her

One Comment

 1. Bjørn
  03/04/09 @ 19:59

  Det virker ikke helt som om quick pay har styr på tingene. Vi fik tilsendt et brugernavn med password 23/3, da vi tastede det ind virker det ikke. Da vi beder om at få sendt et der virker får vi de samme oplysninger sendt igen, med bemærkningen at det ikke vil virke før dagen efter.
  Ringer op og får besked om at det bliver lavet et nyt brugernavn med tilhørende passwordder bliver sendt per mail, modtager ikke mail med info.
  Ringer igen, får oplyst nyt brugernavn og password, dette virker heller ikke (hverken i explorer eller firefox)
  Det er ikke godt nok, og da surftown har valgt dem som nye udbydere må det vel være en eller anden form for kontrol af kvaliteten.