Fremtiden skal være nemmere og smartere

Lige nu er det rigtigt fedt at arbejde hos Surftown – og vi har masser af ambitioner for fremtiden.

Som du kan se skrider det fremad med implementeringen af den nye Surftown Webmail, og vi er rigtigt glade for den respons vi har fået fra jer i processen. Jeg tror nøglen til Surftowns succes fremadrettet ligger i at involvere vores kunder – jer – i prioritering og design af fremtidige opgraderinger og nye produkter. Ambitionen, både med den nye webmail og andre planlagte nyheder, er at gøre Surftown nemmere og smartere at bruge. Med vores nye webmail bliver det fx nemmere at holde styr på både Facebook og Twitter – og du får email på din smartphone helt uden teknisk hokus-pokus.

Nemmere: Hos Surftown sælger vi produkter med mange muligheder. Vores One-click toolbox giver dig alverdens muligheder. Men nogle kan bedre tænke sig en enklere service, hvor valgene er taget og knapperne er fjernet. Vi vil gøre det endnu nemmere og endnu sjovere at bruge Surftown for nye kunder.

Smartere: Vi får løbende henvendelser med forslag til smarte ting vi burde tilføje i vores produktportefølge; alt fra SEO og Design hjælp til smarte CRM-systemer, fildelingstjenester (a la Dropbox) og meget andet. For erhvervskunder er vi på vej med første skridt, da vores nye teknologiplatform giver os mulighed for at tilføje kalenderdeling, global adressebog, smart dokumentdeling, Outlookunderstøttelse og meget andet, der understøtter de ønsker vores undersøgelser viser vores erhvervskunder vil have.

Men hvad siger du? Hvad kan vi gøre nemmere for dig i anvendelsen af vores produkter? Og hvilke funktioner skal vi tilbyde eller opfinde for at gøre Surftown smartere for dig?

19 Comments

 1. Kim Jørgensen
  23/09/11 @ 15:29

  Godt at i tager jeres kunder med på råd. Jeg er storbruger af wordpress, men jeg 1click-toolbox installere wordpress i en undermappe i stedet for roden. Det må i gerne få fixet 🙂

 2. Asbjørn
  23/09/11 @ 19:25

  Må man komme med et forslag: En bedre statistikløsning end Webalizer. I det mindste AWstats, men jeg vil langt foretrække f.eks. SmarterStats. En ordentlig statistikløsning hører til et professionelt webhotel.

 3. Emil Vang Arffmann
  23/09/11 @ 19:32

  sms gateway ligesom gigahost 🙂

 4. Michael
  24/09/11 @ 00:09

  Jeg ser gerne muligheden for at have adgang til alle mailkonti på mobilen – uden at logge på de respektive konti enkeltvis.

 5. Casper Olsen
  24/09/11 @ 12:19

  En ting jeg helt sikkert savner og har efterspurgt længe
  er muligheden for cronjob. Nødvendigvis ikke ubegrænset (selvom dette ville
  være lækkert, men de kræver jo også en mængde ressourcer), men gerne 5 ved
  eksempelvis starter privat og så et par ekstra for hvert trin man går op i
  jeres pakker.

  Mange CMS løsninger gør det nemlig muligt via disse og
  lave artikler på forhånd og lade systemet post dem på et fastsat tidspunkt..
  Lige nu er man låst til enten at bruge en gratis ekstern udbyder (som oftes
  svigter) eller også skal man lave en fattigmandsløsning der tvinger en
  besøgende til at køre disse, hvilket vil påvirke dennes oplevelse af ens
  webside.

  Det faktisk nok den eneste grund til jeg overvejer at
  forlade Jer, til fordel for en konkurrent 🙁

 6. Asger Emborg
  25/09/11 @ 19:00

  Hvordan kan i ikke have php 5.3 når det er over et år siden det blev udgivet? Det er jo absurd!
  Første ting der sker i morgen er 17 domain transfers til Servage hosting som understøtter php 5.3. Sygt sted

 7. Lars
  26/09/11 @ 12:46

  Kunde godt bruge kalenderdeling som privat kunde

 8. Flemming
  26/09/11 @ 16:20

  Bare til info så understøtter Surftown PHP 5, du skal bare bede dem om at opgraderer dit webhotel !! – Men selvfølgelig skal surftown jo bare opgradere uden kunden siger ja eller nej, så må dem der ikke ønsker at bruge php 5 jo bare rende og hoppe, hvis du nu tog dig tid til at kontakte surftown, via deres udemærkede support system, så ville du have haft dette ordnet for lang tid siden… ligesom alle os andre som kan finde ud af at læse support sider eller kontakte sin udbyder..

  —–>>>> https://surftown.dk/support/opgradering-fra-php-4-til-php-5#upgradenow

 9. Claus Krogsgaard
  26/09/11 @ 19:04

  Må jeg lede jeres opmærksomhed hen på et fedt lille produkt der hedder UserVoice. På den måde har I rent faktisk mulighed for at finde ud af hvad brugerne VIRKELIG vil have. 🙂

 10. Kresten Bach Søndergaard
  27/09/11 @ 16:48

  Hej Kim
  Et dedikeret WordPress-produkt står også højt på min og mange andres ønskeseddel. Dit ønske er noteret. tak.

 11. Kresten Bach Søndergaard
  27/09/11 @ 16:51

  Hej Casper
  Nu er jeg ikke teknisk begavet, så jeg ved ikke om det kan lade sig gøre i fremtiden. Men da vi har mange kunder med professionelle behov kan jeg sige, at min holdning er at vi skal udbyde det i ønsker om muligt. Dit ønske er noteret.

 12. Kresten Bach Søndergaard
  27/09/11 @ 16:54

  Hej Lars
  Godt forslag! Jeg har en chef der er helt enig med dig, så lur mig om det ikke bliver virkelighed på et tidspunkt.

 13. Kresten Bach Søndergaard
  27/09/11 @ 16:55

  Hej Claus
  Det ser jo helt fantastisk ud. Tak for tippet!

 14. Asger Emborg
  28/09/11 @ 09:49

  I guder, læs dog mit indlæg.
  Jeg taler specifikt og udelukkende om php 5.3!!!!

 15. Kasper Eckholdt Smith
  28/09/11 @ 20:52

  Brug Google Analytics- bedre værktøj findes ikke?

 16. Asbjørn
  28/09/11 @ 21:28

   Det er rigtigt (og det gør jeg sandelig også), men der er nogle ting, Google Analytics simpelthen ikke kan, som f.eks. at spore fejl på serveren (404 osv.), da den jo kun virker på sider, der er blevet vist. Det er efter min mening ganske vigtigt og derfor ser jeg gerne bedre statistik på serveren.

 17. Bo Kruse
  29/09/11 @ 09:30

  Jeg sværger også mest til Google Analytics, men det er klart interessant at undersøge om vi kan tilbyde et bedre analyseværktøj, som en del af vores produkt.

 18. Thomas Lykke
  18/10/11 @ 12:17

  Det ville være rigtig godt med en push funktion på mailen til private fx Exchange. Google apps har også denne funktion og det er lækkert at mails bliver leveret til min iphone med det samme, uden at jeg behøver at åbne min mailapp.

 19. Thomas Lykke
  18/10/11 @ 12:18

  Det ville være rigtig godt med en push funktion på mailen til private fx Exchange. Google apps har også denne funktion og det er lækkert at mails bliver leveret til min iphone med det samme, uden at jeg behøver at åbne min mailapp.