Et kig på det nye design

grafik_nytdesign

En af de helt store nyheder ved det nye kontrolpanel, er det nye design. Alle funktioner, der i dag er placeret i forskellige systemer, samles nu i ét system. Her bliver det nemt at få et samlet overblik over alle jeres webhoteller, fakturaer, supportsager og domæner.

Det nye design er lavet ud fra devisen ‘make it simple’. Traditionelt set har webhoteller og domæner føltes meget teknisk for mange, men med det nye kontrolpanel forsøger vi at gøre det nemt og enkelt – sådan som det bør være!

Et fokus for os har været, at det nye design skulle være tidssvarende. Derfor har vores grafiker arbejdet hårdt på, at designe et helt nyt kontrolpanel fra bunden. Det har resulteret i et moderne og simpelt kontrolpanel, i et fladt design. Det skaber ro på skærmen, som gør det nemmere at fokusere på at anvende funktionerne i kontrolpanelet.

Et andet fokus har været, at vi gerne ville kunne samle flere webhoteller under ét tag. Derfor er hele kontrolpanelet designet således, at man kun skal huske ét login – også selvom man har flere webhoteller hos os. Det synes vi selv er ret fedt! 🙂

Vi fortsætter vores tema om det nye kontrolpanel i næste uge, hvor der helt sikkert kommer nogle flere billeder.

Hav en god weekend!

Dbh,
Nicolas

2 Comments

  1. Markus
    08/11/13 @ 20:44

    At man kan samle flere webhoteller under et log ind vil for mit vedkommende være mere attraktivt. Jeg glæder mig til at se resultatet.

  2. Mød teamet – David |
    11/11/13 @ 12:17

    […] ny feature vil du særligt gerne fremhæve? “Jeg er ret vild med muligheden for at have flere webhoteller på én brugerkonto, samt at det er muligt at have flere brugere på samme konto, der kan forskellige ting. Én til […]