DKregistrar.dk

I takt med den voksende udbredelse og popularitet af .dk-domænet, stilles der i stigende grad større krav til domænerne og her kommer den nydannede DKregistar-forening nu ind i billedet.

Bestyrelsen består af medlemmer fra de store danske registratorer; Peter Larsen (GratisDNS), Francesco Cetraro (Ascio), Kristian Ørmen (Surftown), Jørgen Thomsen (jth.net) og Tom Martinsen (Nordreg). Desuden er der to suppleanter; Bill Ebbesen (GigaHost) og Jon Phillip (MelbourneIT).

Registratorerne, som til dagligt kan betegnes som konkurrenter, har hermed organiseret sig, blandt andet for at kunne få større indflydelse på administrationen af .dk-domænet og opnå de fordele ved selvregulering, der er beskrevet i Domæneloven. Vi er hos Surftown meget glade på Kristian’s vegne over at han er blevet valgt ind i bestyrelsen hos DKregistar. Kristian har længe været fortaler for et mere intensivt samarbejde mellem Surftown og de forskellige TLD-administratorer og har ligeledes en plads i bestyrelsen i den svenske registrar-forening, Registrars.se.

I øjeblikket er administrationen af .dk-domænet i udbud og både DIFO/DK-Hostmaster og en nyere forening, DotDK, har budt ind på opgaven. DotDK har også allerede lagt ud med at tilbyde DKregistrar to pladser i sin egen bestyrelse.

Du kan besøge deres nyåbnede hjemmeside på www.dkregistrar.dk