De 100 bedste temaer til WordPress

WordPress er et af de mest populære blogging platforme og er meget brugt i forbindelse med vores 1-Click Toolbox. WordPress kan suppleres med adskillige udvidelser, blandt andet i form af temaer, så du kan ændre udseende på din blog.

Under knappen udseende (kaldet presentation på de engelske udgaver) kan du ændre udseende på din blog. Prøv for sjov at gå derind og vælge et andet tema og tjek hvordan din blog nu ser ud. Sandsynlivis er der kun et andet tema lige nu, men om lidt kan du læse hvordan du bruger mange andre gratis temaer.

Når du vil benytte dig af alle de forskellige temafiler som findes til WordPress, skal du først downloade dem til din computer. Derefter skal du ved hjælp af et FTP-program uploade dem til dit webhotel. Til gengæld skal temafiler ikke kun lægges op – de skal også ligge det rigtige sted.

Når du kigger på alle WordPress-filer og mapper på dit webhotel, vil du se en mappe der hedder wp-content. Den skal du klikke på og nu vil du kunne se en mappe ved navn themes, hvor du skal placere de temaer, du vil installere.

Når et plugin er placeret i den rigtige mappe skal man gå ind i administrationsdelen under knappen plugins, finde den plugin man lige har uploadet og så aktivere den. For det meste er installationen af de specifikke plugins beskrevet hvor man downloader dem fra. Når et tema er blevet lagt op i themes-mappen på webhotellet, kan du finde det under knappen presentation i administrationspanelet på din blog. Her kan du så vælge det ved at trykke på det.

Her er et Smashing Magazine’s liste over de 100 bedste gratis temaer til WordPress!