Brug for et nyt og bedre domænenavn?

Over de seneste fire måneder har vi lanceret et nyt top-level domæne hver uge, og mange af dem gav mulighed for kreative og sjove måder at kombinere et domænenavn med domæneendelsen, såsom abefe.st, janni.ch og boefsandwi.ch.

Surftown kan i dag tilbyde flere end 30 forskellige domæneendelser, så der er god mulighed for der også er lige netop det domæne, du har brug for. Se listen herunder eller på vores domæneoversigt, hvor du finder den fulde liste med priser.

Husk, at du kan have flere domæner på samme webhotel hos Surftown. Har du et Advanced webhotel, så har du plads til op til 10 domæner på kontoen, uden ekstra gebyrer, og på Expert er der plads til op til 20 domæner. Tilsvarende kan man have henholdsvis 10 og 20 domæner på et Medium og Premium webhotel på Surftown erhverv. Så vil du gerne have flere domæner, så kan det hurtigt betale sig at opgradere til et større webhotel.

Sådan køber du nyt domæne eller opgraderer din konto
Som eksisterende kunde kan du logge ind på My Surftown og klikke på “Tilkøb / flyt domæne”, hvorefter du indtaster dit ønskede domænenavn.

Klik her for at læse en guide til at købe nye domæner

Din konto kan du også opgradere via My Surftown , hvor du klikke på “Avancerede Indstillinger”. Herefter kan du klikke på redigerikonet ud for dit nuværende abonnement og vælge et nyt.

Klik her for at læse en guide til at opgradere din konto

Har du brug for hjælp til at købe et nyt domæne eller opgradere din konto, så kan du kontakte kundeservice. Kontaktoplysninger finder du her: Kontakt Surftown.