Afsløring: Vores nye design

Efter længere tids arbejde er vores nye tema til Surftown-hjemmesiden færdig. Vi har forsøgt at gøre siderne lysere (på nær den sorte kontrastbjælke), mere simple og langt mere brugervenlige. Vi er også i gang med at give supportområdet en voldsom ansigtsløftning, men mere om det på et senere tidspunkt!

nyt vs. gammelt layout

Jeg kunne da godt tænke mig at høre hvad I synes om det nye design? Personligt synes jeg det ser sejt ud 😀

8 Comments

 1. Snuzzer
  29/02/08 @ 22:24

  Jeg synes helt klart, at det nye design ser godt ud. Holdt det overskueligt og gør det let for især nye kunder at navigere på siden.

  >>Keep it simple!<<

  Men ellers ser det meget godt ud. Jeg synes, det gamle var en smule rodet.

 2. Sadomechanix
  01/03/08 @ 10:02

  Hej med jer.

  Jamen det ser da ganske pænt og overskueligt ud, men der er én ting, som jeg undrer mig lidt over, og det er at ‘knappen’, der som alternativ tekst hedder “Live Help”, på ‘fronten (billedet), hedder “Sales Chat”.

  Jeg anede sq ikke engang, at der VAR en live-help..!

  Om igen.

  Med venlig hilsen

  Lars Bech Nygaard / Sadomechanix

 3. Rab
  01/03/08 @ 17:44

  Aloha,

  Jo det ser absolut pænere ud. Minder nu ret meget om det som er på http://www.surftown.eu … betyder overgangen til det nye design så også at vi får samme priser som den engelske side? 🙂 Det ville da være nice!

 4. Surftown / Thomas
  03/03/08 @ 20:28

  G’aften I to!

  Sadomechanix -> Ja, du har sørme ret. Jeg har netop videresendt det, så det kan blive rettet 🙂

  Rab -> Det ved jeg virkelig ikke, men jeg kan tjekke – uden dog at love noget 😉

 5. msoweb
  04/03/08 @ 19:42

  Hej Thomas,

  At dømme efter billedet som du har posted, så ser tingene faktisk ret godt ud. Nice arbejde!

 6. Surftown / Thomas
  05/03/08 @ 07:17

  Mornings msoweb!

  Jeg bukker og takker – og klapper vores webmaster på skulderen fra dig 😉

 7. molle2
  07/03/08 @ 23:20

  Hej Thomas

  hvornår kan vi se det nye design på hjemmesiden?

 8. Surftown / Thomas
  14/03/08 @ 08:09

  Hej molle2,

  Det kan jeg desværre ikke sige med sikkerhed – vi kører for tiden noget konverteringstests på den med Google, for at se om den “performer” lige så godt som den gamle. Først når det er i hus, vil de rulle det nye look på 🙂