Afrunding på Litespeed-opgraderingen

For to måneder siden annoncerede vi opgraderingen af alle vores Linux-servere, fra Apache til Litespeed, og for tre uger siden blev den sidste server opgraderet. Herefter har vi fokuseret på at tweake indstillinger og forbedre performance, baseret på den feedback, vi har fået.

Vi har fået mange positive tilkendegivelser fra brugere som kan se en mærkbar forbedring af hastigheden på deres side. Desværre har der også undervejs været brugere der blev ramt af problemer med visning af billeder eller langsommere loadhastighed som følge af opgraderingen. De fleste af de problemer der er opstået i kølvandet på opgraderingen, er nu rettet, så alle forhåbentligt får en positiv oplevelse fremadrettet.

Vi har forsøgt at opsummere de tilbageværende issues herunder. Oplever du andre problemer med din side, så vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan med fordel kontakte kundeservice direkte her.

Kendte problemer du skal være opmærksom på

Cache-relaterede fejl
Litespeed anvender en privat cache for hver bruger, hvilket er med til at øge hastighed på de fleste hjemmesider. På nogle hjemmesider kan brugerne opleve, at de vises som ikke værende logget ind. På andre sider kan der være en dårligere load-hastighed. I disse tilfælde kan det være nødvendigt at slå standard-cachen fra, og i stedet anvende en anden form for cache.

Vi anbefaler dog, at du kontakter kundeservice, før du slår cache fra, så du er sikker på at det er den rette løsning. Der kan være andre og bedre løsninger.

Filrettigheder
I forbindelse med opgraderingen kan du risikere at filer på dit webhotel har fået ændret filrettigheder. Du kan læse mere om hvorfor det er sket, og hvordan fejlen rettes her.

Register_globals er slået fra
For at øge sikkerheden har vi valgt at slå indstillingen register_globals fra som standard på alle webhoteller. Der er dog stadig nogle få hjemmesider, som kræver at register_globals er slået til. Hvis du får fejlbeskeder på din hjemmside, så kan det være fordi register_globals skal aktiveres. Du kan læse mere om hvordan du slår register_globals til her.