Nye samarbejdsfunktioner til erhvervskunder

Da vi lancerede den nye avancerede webmail sidste år, luftede vi også rygter om flere features der var på vej. Nogle af jer har måske allerede opdaget, at vi har sneget en opdatering med nye features ud til alle vores erhvervskunder i løbet af januar. De nye features ligger i forlængelse af et ønske fra vores side om at tilbyde flere og bedre services til vores erhvervskunder.

Et af de nye og smarte skud på stammen er den såkaldte Infostore, som gør det muligt for dig, via din Surftown webmail, at lagre og dele filer og dokumenter. Der er tilmed versionsstyring af filerne, så du altid vil kunne finde en ældre version af filen, skulle der være behov for det.

Som erhvervskunde får du derfor alle de samme features som privatkunder, og desuden nye samarbejdsværktøjer, såsom kalenderdeling, fildeling og globale adressebøger.

2 Comments

  1. Sarah Christoffersen
    27/01/12 @ 18:29

    Hvad med os privatet? kommer der også kalendenderdeling og globale adressebøger

  2. Kasper B
    09/12/12 @ 13:44

    Med alle andre værktøjer på markedet (basecamp, podio, osv) er det et overflødigt tiltag. Vil I virkelig gøre en forskel for erhvervskunder, så giv brugerne mulighed for at sætte autosvar direkte fra deres webmail. Det er ufatteligt, at det stadig kun er administratoren, der kan gøre det fra MySurftown (man udleverer nemlig ikke administratorkodeordet til brugerne!)