Ny hjemmeside 1.maj

Vi har arbejdet på en lille ting til 1.maj. Hvad synes i om det?

 • Thomas

  Hvad er tankerne bag farvevalget?

 • Bo (Surftown kunde)

  Jeg er heller ikke vild med det farvevalg i har gjort. Den orange er mere varm end den blålilla som er kold. Det nye runde logo er efter min mening for almindeligt, det gamle logo er meget bedre, det skiller sig ud.

 • Peter Holmstrand

  Jeres logo ligner i uhyggelig høj grad Google Chromes, og især det nye logo til deres Chromium-browser, som stort set også er i de samme farvenuancer:

  http://www.thechromesource.com/wp-content/uploads/2011/06/New-Chromium-Logo_thumb-300×300.png 

  Men ellers kan jeg nu meget godt lide designet – enkelt og stilfuldt.

 • http://www.surftown.dk Kresten Bach Søndergaard

  Hej Peter,
  jeg kan se ligheden med farvetonen i chromium-ikonet (som jeg ikke kendte – det er ret flot, synes jeg). Jeg vil tro at der er nogle farver der er oppe i tiden (fx har både Telia og vi sammen med flere andre fået lilla i farvepaletten indenfor den seneste tid), så de er nok gået i den retning af de samme grunde som os. Men selve chrome-logoet synes jeg nu er et stykke fra hinanden, selvom de begge er flotte og runde :-)

 • I ved hvem jeg er
 • Jeannine

  Heller ikke vildt med farvevalg og logoet. Jeg ville nok have valgt at lave et mere dynamisk logo og en anden farvekonstellation til jer, havde jeg fået opgaven 😉 Websiden ville også have godt af lidt mørkere bagrundsfarve som kontrast :-)

 • Jeannine

  … og så ville jeg også tilføje, at jeg ville have valgt at mindske for plads i headeren. der er ingen grund til at have så meget luft der.. 😉 De 220 px kan sagtens korte ned til under halvdelen.

 • http://www.facebook.com/tbdaugaard Thomas Daugaard

   Jeg synes ikke om det nye design. Jeg kunne meget bedre lide det gamle. Det nye ser ærligt talt ikke nær så professionelt ud. :(

  Desuden ligner jeres nye logo _ret meget_ det, fra Portal spillets fiktive test-laboratorum “Aperture Science”’s: http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100327195827/half-life/en/images/0/0d/Aperture_Science_indicator_floor_blue.svg

 • Kevin

  Hvor kan jeg se produktdetaljer? Når jeg bliver vist de 3 privat produkter kan jeg kun bestille, ikke se detaljer. Hvis jeg ikke allerede var kunde, blev jeg det heller ikke. Kan selvfølgelig være mig der har misset noget, men umiddelbart er der ingen Detaljer knap el. lign.

 • http://www.surftown.dk/ Bo Kruse

  Jeg går ud fra, at når du siger detaljer, så mener du mere specifikke tekniske specs på de forskellige produkter? Hvis det er tilfældet, så kan du finde en stor oversigt på vores produktoversigtsside her: http://surftown.dk/webhotel-privat/sammenlign

  (linket finder du i bunden af alle sider, som indrømmet ikke er så tydeligt let at finde)

 • Anders

  Jeg synes at den valgte font (brugt i topmenuen osv.) er en dårlig webfont. Især i Chrome hvor den renderer pixeleret og gnidret.
  Farver og logo har jeg ingen holdning til, men det andet er meget irriterende at se på når man bruger jeres webmail.

 • Anders

  Det slår mig lige at det er alle fontene (ved ikke om det er en font-familie?) der ikke fungerer for mig.

 • http://www.surftown.dk/ Bo Kruse

  Fonten er enten Lucida Sans Unicode eller Lucida Grande, afhængig af om du bruger Windows eller Mac. Det ser helt fint ud hos mig og mine kollegaer, som stort set alle bruger chrome. Er du sikker på at du ikke er kommet til at zoome ind/ud ved en fejl, eller andet der kan rode med pixelering af fonts?

 • Depeche

  Jeres nye lay out, er i mine øjne en noget fesen affære. Det synes som om der er opstået en eller anden form for consensus om: at hvidt er godt og fravær af farver kan vi ikke få for meget af. Det gælder i dag i enhver henseende, Lige fra boligindretning til hjemmesidedesign. Ganske vist er “lobotomi” ikke længere et kirurgisk indgreb, som er særligt accepteret, men jeg kan godt få den tanke at der alligevel går ganske mange rundt som ofre for “det hvide snit” 

 • Thomas Nielsen

  Jeg synes sgu det er et godt stykke arbejde der er lavet med designet på jeres side. Farve valg osv. er jo smag og behag, og synes bestemt ikke man kan kalde det for forkert på nogen måde.
  Synes siden er let, lækker og med fokus på de områder der betyder noget for kunden og dermed for et salg.